• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mannagrød med frugtkompot

12. februar 2015 by John Frøslev 2 kommentarer

I dag skal vi møde en kær gammel bekendt, nemlig mannagrød
som huskes fra svundne tider. Et meget hurtigt måltid at tilberede,
10 min så står der mad på bordet og prøv mannagrøden med
frugtkompot på, det er mums.

Vi går til den.

Ingredienser.:(2 pers)  
7,5 dl mælk
85 g manna gryn
¼ tsk salt
Tilbehør.:  
Sukker og kanel, en smørklat eller frugtkompot

Jeg brugte frugtkompot af rabarber og blåbær
Begynd med at sætte mælken over varmen i en gryde

Tilsæt saltet og bring mælken i kog under omrøring
Når mælken koger tilsættes mannagryn som piskes i mælken  

Skrue ned for varmen, grøden skal nu simre i ca 4 min
Rør i grøden en gang i mellem så den ikke brænder på
Smag til med evt. mere salt
Efter 4 – 5 min er grøden færdig og klar til servering.

Dagens tallerken, Mannagrød med frugtkompot, velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grød Tags: Mannagrød med frugtkompot

Previous Post: « Kylling grydestegt med skilt sovs og mormor salat
Next Post: Gæstemiddag “Vildt medallion med et strejf af kiwi” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme