I dag skal vi møde en kær gammel bekendt, nemlig mannagrød
som huskes fra svundne tider. Et meget hurtigt måltid at tilberede,
10 min så står der mad på bordet og prøv mannagrøden med
frugtkompot på, det er mums.
Vi går til den.
Ingredienser.:(2 pers)
7,5 dl mælk
85 g manna gryn
¼ tsk salt
Tilbehør.:
Sukker og kanel, en smørklat eller frugtkompot
Jeg brugte frugtkompot af rabarber og blåbær
Begynd med at sætte mælken over varmen i en gryde
Tilsæt saltet og bring mælken i kog under omrøring
Når mælken koger tilsættes mannagryn som piskes i mælken
Skrue ned for varmen, grøden skal nu simre i ca 4 min
Rør i grøden en gang i mellem så den ikke brænder på
Smag til med evt. mere salt
Efter 4 – 5 min er grøden færdig og klar til servering.
Dagens tallerken, Mannagrød med frugtkompot, velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar