I dag står den på, en af de utallige opskrifter, der findes på kylling.
Kylling smager jo godt, når kødet er tilbered fornuftigt og ikke er tørstegt.
Meget magert i kødet undtagen skinnet, men et super sprødt skin smager
rigtigt godt, og en gang imellem kan man jo godt synde lidt.
Vi går i køkkenet.
Ingredienser.:(2 pers)
2 stk. kyllingelår med overlår
2 skiver bacon, sliced
1 stk. løg
1 stk. peberfrugt, rød
Salt og peber
1 stk. æg
Rasp
grillkrydderi
Madolie
Du starter med at udbene overlårene
Bacon lægges ind hvor benet er udtaget
Vend stykkerne i æg og rasp
Det hele brunes af på en varm pande
Lægges i et ildfast fad, steger i ovnen på 200 gr. I ca. 35 – 40 min
Ratatouille.:
Løg og peberfrugt skæres i tern,
Svitses i en gryde med madolie, tilsæt lidt grillkrydderi
Lad det hel kog op i et par minutter
Løgkompot.:
2 stk. rødløg
½ dl. Solbærsaft, sød
½ dl. Vand
2 spsk. Balsamico
Skær de pillede rødløg i tynde skiver
Kog dem ved ikke for stærk varme ca. 25 min i solbærsaft tilsat vand
Der skal ikke låg på gryden
Rør balsamicoen i når løgene er møre og væden næsten er dampet væk.
Serveres ned kuvertbrød, løse ris eller råstegte kartofler
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Paneret kyllingelår med bacon, ratatouille,
løgkompot og brød, velbekomme.
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar