• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllinglår med bacon og paneret

28. december 2016 by John Frøslev 2 kommentarer

I dag står den på, en af de utallige opskrifter, der findes på kylling.  
Kylling smager jo godt, når kødet er tilbered fornuftigt og ikke er tørstegt.
Meget magert i kødet undtagen skinnet, men et super sprødt skin smager
rigtigt godt, og en gang imellem kan man jo godt synde lidt.  
Vi går i køkkenet.

Ingredienser.:(2 pers)  
2 stk. kyllingelår med overlår
2 skiver bacon, sliced
1 stk. løg
1 stk. peberfrugt, rød
Salt og peber
1 stk. æg
Rasp
grillkrydderi
Madolie

Du starter med at udbene overlårene  
Bacon lægges ind hvor benet er udtaget

Vend stykkerne i æg og rasp  
Det hele brunes af på en varm pande

Lægges i et ildfast fad, steger i ovnen på 200 gr. I ca. 35 – 40 min
Ratatouille.:  
Løg og peberfrugt skæres i tern,  
Svitses i en gryde med madolie, tilsæt lidt grillkrydderi  
Lad det hel kog op i et par minutter
Løgkompot.:  
2 stk. rødløg
½ dl. Solbærsaft, sød
½ dl. Vand
2 spsk. Balsamico

Skær de pillede rødløg i tynde skiver  
Kog dem ved ikke for stærk varme ca. 25 min i solbærsaft tilsat vand

Der skal ikke låg på gryden  
Rør balsamicoen i når løgene er møre og væden næsten er dampet væk.  

Serveres ned kuvertbrød, løse ris eller råstegte kartofler  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Paneret kyllingelår med bacon, ratatouille,
løgkompot og brød, velbekomme. 
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Kyllingelår med bacon og paneret

Previous Post: « Svineskank langtidsbraiseret med kartoffelmos og mormor salat
Next Post: Gæstemiddag “Nytår 2016” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme