
Æbleflæsk på rugbrød er en elsket vinter- og julespise.
her spiser vi det til kyllingelår og kartofler.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
400g kartofler, nye2 stk. kyllingelår med overlår
2 skiver røget flæsk
3 stk. æbler
2 stk. løg
2 spsk. Ahornsirup eller Akacie honning
olie
salt og peber
1 tsk. Timian, tørret
Start med at koge kartoflerne møre
læg baconskiverne i et ildfast fad eller lille bradepande. Læg kyllingelårene
oven på baconskiverne.

Drys kyllingelårene med salt, peber og timian, sættes i grillen på ca. 220 gr.
i 20-25 min. Vendes derefter og steger videre i 20 – 25 min. Til kyllingelårene
er gennemstegt.

Skær æbler og løg i både,

og vend dem med lidt olie på en varm pande, til løgene har taget lidt
farve og æblerne stadig har lidt bid, skær de kogte kartoflerne i

mindre stykker og tilsæt dem til løg/æbler, smag til med krydderier og akacie
honning.

kom æble/løg og kartoffelblandingen i et ildfast fad og sæt det i grillen, sammen
med kyllingelårene, de sidste 10 min. Af stegetiden

Klar til servering, serveres med et grønt drys, evt. persille.

Dagens tallerken, Grillet kyllingelår med æbleflæsk, små nye kartofler og røget flæsk
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar