• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingelår med æbleflæsk små nye kartofler og røget flæsk

16. august 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

Æbleflæsk på rugbrød er en elsket vinter- og julespise.
her spiser vi det til kyllingelår og kartofler.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
400g kartofler, nye2 stk. kyllingelår med overlår
2 skiver røget flæsk
3 stk. æbler
2 stk. løg
2 spsk. Ahornsirup eller Akacie honning
olie
salt og peber
1 tsk. Timian, tørret

Start med at koge kartoflerne møre
læg baconskiverne i et ildfast fad eller lille bradepande. Læg kyllingelårene
oven på baconskiverne.

Drys kyllingelårene med salt, peber og timian, sættes i grillen på ca. 220 gr.
i 20-25 min. Vendes derefter og steger videre i 20 – 25 min. Til kyllingelårene
er gennemstegt.

Skær æbler og løg i både,

og vend dem med lidt olie på en varm pande, til løgene har taget lidt
farve og æblerne stadig har lidt bid, skær de kogte kartoflerne i

mindre stykker og tilsæt dem til løg/æbler, smag til med krydderier og akacie
honning.

kom æble/løg og kartoffelblandingen i et ildfast fad og sæt det i grillen, sammen
med kyllingelårene, de sidste 10 min. Af stegetiden

Klar til servering, serveres med et grønt drys, evt. persille.

Dagens tallerken, Grillet kyllingelår med æbleflæsk, små nye kartofler og røget flæsk
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter

Previous Post: « Gæstemiddag (tre bliver til to)
Next Post: Aktuelle Madplan for uge 34. »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme