
En herlig opskrift med kyllingebryst, hvor resultatet sender smagen
i retning af middelhavsmad. Kyllingebryst på grill er både velsmagende
og nem at lave – du ved det ikke kan gå galt, når det drejer sig om
kyllingebryst i strimler og serveret med en lækker grøn salat og
pastaskruer.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
350g kyllingefilet i tynde lange strimler
1 tsk. Løgpulver
1 tsk. Hvidløgs pulver
1 tsk. Paprika, sød
1 tsk. Paprika, røget
1 tsk. Rosmarin, tørret
2 spsk. Olivenolie
salt og peber
Chilimayo:
1 dl. Mayonnaise
2 spsk. Chilisauce, sød
2 tsk. Sriracha chilisauce
1 tsk. Akaciehonning
1 stk. Lime, fintrevet skal og saften heraf
salt og friskkværnet peber.
Tilbehør:
4 stk. grillspyd af træ
2 spsk. Hakket persille, finthakket
Start med at lægge grill-spyddene i vand i 20 min.

Skær kyllingefileterne ud i lange tynde strimler og
kom dem i en skål og rør en marinade af hvidløg,

løgpulver, paprika, røget paprika, rosmarin, salt
og peber. Vend kyllingestrimlerne godt sammen
med marinaden.

sæt kyllingestrimlerne på grillspyd i tætpakkede
harmonikafolder og pres kødet god sammen på

spyddene. Læg dem i et fad med låg og sæt dem
på køl i minimum 30 min. Eller til næste dag.
Rør chilimayo sammen af alle ingredienserne og

smag godt til, så styrken passer godt til din smag
sæt mayo på køl, så smagen fordeler sig.

Tilberedning før servering:
varm grillen op til middelhøj varme ca. 200gr og
steg kyllingespydene på alla sider i 3-4 min.

På hver side til de er perfekt gennemstegte.
Pensl de varme og ny stegte kyllingespyd med

chilimayo, så mayoen smelter lidt på det varme kød.
Drys med finthakket persille inden serveringen.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Krydret kyllingespyd med chilimayo og flüte
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar