En god gedin hverdagsret med kylling, grøntsager og ost,
den er nem at lave. Sund og mon ikke alle vil kunne lide
denne milde og runde smag af kylling, og osten der ligger
som en mild undertone i hele retten.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
500g kyllingbryst
½ -1 tsk. paprika
½ -1 tsk. hvidløgspulver
Salt
1 spsk. Olie
400g kartofler
300g gulerødder
2 -3 kviste timian
1 tsk. paprika
1 tsk. hvidløgspulver
Salt
1 spsk. Olie
1 pk. Pikantost, Buko 200g
2 – 3 dl. Minimælk/madlavningsfløde
Evt. jævning
Strat med at skylle og rense kartofler og gulerødderne
Skær begge del i mindre stykker
Vend det i olie, timian, paprika, hvidløgspulver og lidt salt i et ildfast fad
Sæt fadet i ovnen på 180gr. varmluft i 35 – 40 min.
Skær kylling brystet over i 2, skær riller langs kylling brystet
Krydr med paprika, hvidløgspulver og salt.
Varm en pande op, tilsæt lidt olie og steg dine kyllinger
De skal gennemsteges ved svag varme, læg evt. et låg på panden
Når kylling brystet er gennemstegt, fjernes det fra panden
Smelt pikantosten til sovsen på panden, rør mælk/fløde i
Jævn sovsen efter behov med lidt maizena udrørt i koldt vand.
Læg det hele sammen i fadet med kartofler og hæld sovsen over
Drys evt. med lidt hakket persille.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kyllingefilét i pikantsauce med ovnkartofler
og rødbedefritter. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar