• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingefile med fajita blanding (Mexicansk grøntsager)

9. juli 2015 by John Frøslev Skriv kommentar

I dag er det en meget hurtig middagsret, med stegte strimler
af kyllingefile vendt i en Mexicansk grøntsagsblanding, som smager
himmelsk. I stedet for at salte kødet, marinerer jeg det i soja sauce,
det har lige den saltbalance som jeg syntes er god.   
Det er jo op til en selv hvad man vælger, salt eller soja sauce.  
Vi skal til den.

Ingredienser.:(2 pers)  
2 stk. kyllinge brystfileter ca. 300 g
200 g fajita blanding, frost (Rema 1000)
1 – 1½ dl. Soja sauce
2 spsk. Rapsolie
1dl. piskefløde
4 stk. kartofler, kogte
Salt og peber
Tilbehør.:
Grøn salat
Start med at skære kyllingefileterne i strimler ca. 1 cm brede

Kom dem i et fad/skål

Tilsæt soja saucen eller giv dem et fint drys salt  
Lad dem marinerer i 1 time på køl.  
Varm en pande op til god varme  
Kom 2 spsk olie på panden  
Tag de strimlede kyllingefileter op af marinaden  

Kom dem på den varme pande og lyn steg dem 1½ – 2 min  
Tag kyllingefileterne af panden  
Skær kartoflerne i mundrette stykke og kom dem på panden  

Lad kartoflerne tage lidt farve  
Tag kartoflerne af panden og læg dem over til kødet  
Kom fajita blandingen på panden

Lad det stege under omrøring i ca. 5 – 6 min ved hård varme  
Skru ned for varmen og tilsæt piskefløden, forsat under omrøring

Når det cremer, tilsættes kød og kartofler  
Smages til med salt og peber

Varmes godt igennem og rette er klar til servering

Dagens tallerken, Kyllingefileter med fajita blanding og salat,
Velbekomme 
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Kyllingefilé med fajita blanding

Previous Post: « Grillet kyllingelår med rygben
Next Post: Roastbeef stegt i oven med grøn sauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme