• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling med grøntsager i Wok

1. juni 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Skal det gå lidt hurtigt med at få mad på bordet, er den en god idé at
lavemad i wok – det hele er samlet i en gryde og når først alle
grøntsagerne er ordnet, tager det et splitsekund før den færdige ret
står på bordet.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
1 spsk. Rapsolie
200g kyllingefilét eller lår/rygben
450g Broccoli i buketter
6 stk. rødløg i både
250g cherrytomater eller andre små tomater
3 spsk. Soyasauce
2 spsk. Fiskesauce
1 ds. Kokosmælk, lille165g
½ tsk. groft salt
Kviste af kruspersille

Hvidløgsdressing: 
2dl. Creme fraiche
2 fed hvidløg, fint hakket
1dl. Kruspersille, hakket
½ tsk. salt, groft

Hvidløgsdressing:
Vend creme fraiche sammen med de øvrige ingredienser og
stil dressingen tildækket i køleskab, til serveringen
Smag til med salt evt. peber

Kylling og grøntsager:
Sæt wokken over god varme og tilsæt halvdelen af olien
Skær rødløg i både, halver tomaterne, broccolien i buketter og
persillen hakkes

Skær kyllingefilét i strimler, steg kyllingekødet i ca. 2 min. rør af og til
Tag kødet op og lad resten af olien blive varm i wokken

Bruges lår/rygben steges de for sig selv i en bradepande i ovnen
200gr i 50min.

Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt broccoli og tomater og steg yderligere ca. 3 min.
Tilsæt soyasauce, fiskesauce, det stegte kyllingekød og kokosmælk,
varm retten godt igennem

Jævn saucen med lidt maizena udrørt i koldt vand.
Smag til med krydderier
Vend persillekviste i og server med hvidløgs dressing og flüte

Dagens tallerken, Kylling med grøntsager i wok serveret
med hvidløgs flüte, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Gæstemiddag ”Fødselsdags menü”
Next Post: Helstegt kalvefilet med ”HOT svampegryde” brasekartofler og avocado/tomatsalat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme