• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling i hvidkålswok med nudler

10. januar 2024 by John Frøslev Skriv kommentar

Hovedkål er en grøn, rød eller hvid toårig plante, der høstes i sit
første år for sit kålhoved med tynde blade i tætte lag. Hovedkål er
en samlebetegnelse for flere sorter af havekål: hvidkål, rødkål,
savoykål og spidskål. Især hvidkål omtales ofte blot som kål.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g kyllingebryst uden skind
olivenolie til stegning
¼ stk. hvidkål
1 stk. rød chili
1 spsk. Soyasauce
1 spsk. sukker
1 spsk. risvineddike
1 spsk. mayonnaise
½ – 1 spsk. fishsauce
lidt frisk mynte

Tilbehør:
Ris eller nudler

Start med at skære Kylllingebrysterne ud i mindre stykker

varm en wok op med lidt olie til god varme, steg kyllingen

i ca. 8-10 min, tages op og sættes til side

Snit kålen meget fint, og svits den til indtil kålen er mør, men

stadig har bid, tage op og sættes til side
skær chili i runde skiver, og svits dem lidt i olien, tilsæt Soyasauce

sukker og eddike, lad simre sammen og vend mayonnaisen heri, og
server med ris eller nudler, kylling og lidt frisk mynte.
Det er tid til servering

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DSC_0796k-56-16-796.jpg

Dagens tallerken, Kylling i hvidkålswok med nudler
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Gæstemiddag “Nytår 2023”
Next Post: Burgerboller nr.2 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme