Hovedkål er en grøn, rød eller hvid toårig plante, der høstes i sit
første år for sit kålhoved med tynde blade i tætte lag. Hovedkål er
en samlebetegnelse for flere sorter af havekål: hvidkål, rødkål,
savoykål og spidskål. Især hvidkål omtales ofte blot som kål.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
500g kyllingebryst uden skind
olivenolie til stegning
¼ stk. hvidkål
1 stk. rød chili
1 spsk. Soyasauce
1 spsk. sukker
1 spsk. risvineddike
1 spsk. mayonnaise
½ – 1 spsk. fishsauce
lidt frisk mynte
Tilbehør:
Ris eller nudler
Start med at skære Kylllingebrysterne ud i mindre stykker
varm en wok op med lidt olie til god varme, steg kyllingen
i ca. 8-10 min, tages op og sættes til side
Snit kålen meget fint, og svits den til indtil kålen er mør, men
stadig har bid, tage op og sættes til side
skær chili i runde skiver, og svits dem lidt i olien, tilsæt Soyasauce
sukker og eddike, lad simre sammen og vend mayonnaisen heri, og
server med ris eller nudler, kylling og lidt frisk mynte.
Det er tid til servering
Dagens tallerken, Kylling i hvidkålswok med nudler
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar