Hurtig og nem thai ret, som ingen tid tager for at lave denne
lækre og smagfulde thai karry. En favorit blandt hurtige thai retter
til både weekender og travle hverdage.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
300g kyllingbryst
1 stk. Peberfrugt, rød og stor
½ stk. alm. aubergine
1 ds. Bambusskud i strimler eller skiver
2 spsk. olie, neutral til stegning
1 spsk. Grøn karry paste
400 ml. kokosmælk
4-5 stk. lime blade, skåret i stimler
1 spsk. palmesukker eller alm. sukker
2 spsk. fiskesauce
1 håndfuld thai basilikum (kan undlades) tilsættes til wokken
lige før serveringen.
Tilbehør:
jasminris
frisk thai bird chili
Start med at skære kødet ud i fine skiver
skær peberfrugten i stimler
skær auberginen i mindre både
tag en wok eller gryde og varm den godt op, tilsæt olien
tilsæt grøn karry paste
tilsæt kokosmælk
tilsæt kyllingeskiverne
lad wokken eller gryden nu stå og simre i ca. 5 – 7 min.
tilsæt bambusskud, peberfrugt, auberginer, og lime blade
tilsæt palmesukker eller alm. sukker, fiskesauce og thai basilikum
smag til mes salt peber eller fiskesauce
tag wokken fra varmen og server med varme jasminris
det er tid til serveringen.
Dagens tallerken, Kylling i grøn karry med jasminris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar