Det er en meget enkelt ret – men prøv! Det er en af de bedste, nemmeste og
lækreste retter med kylling, en man vender tilbage til, og som smager helt fantastisk.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
4 stk. kyllingebryst uden skind
2 stk. løg
1 bk. Champigoner
100g skinke, kogt
25g flydende fedtstof
salt og peber
Tilbehør:
Pomfritter
grøn salat med olie-eddike dressing
Nuoc cham sauce
Start med at pille løgene og hak dem
Rens champignonerne og hak dem
Skær fedtkanten af skinken og skær kødet i små tern
bland alle tre dele og rist dem i fedtstoffet på en pande
i nogle min., samtidigt med at du røre, træk panden fra varmen
Læg Kyllingebrysterne i et ovnfast fad, pensl kyllingebrysterne
med 2 tsk. Nuoc cham sauce
og drys med salt og peber over kyllingebrysterne
fordel skinkeblandingen over dem, krydr med peber og dæk
med stanniollåg (sørg for at klemme det godt fast langs fadets kant)
Sæt fadet i en 200gr. varm ovn i ½ time. Og undersøg, hvor meget
væde, der har dannet sig. Steg videre i endnu 20min., men uden låg
hvis der er rigeligt, så skyen koger noget ind.
sluk for ovnen og lad kyllingeretten stå med stanniolen løst over ved
eftervarmen i endnu 10 min.
server retten med sprøde pomfritter og en skål salat.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kylling á la Pierrette med pomfritter og grøn salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar