• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecrem

25. august 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En let og hurtig sommerret på grillen som kan nydes med et godt glas vin.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
100g røgeost
100g skyr/A38
1 bundt Purløg
1 bundt Persille
lidt citronsaft
salt og peber
400g kartofler, små
1 stk. spidskål
lidt rapsolie
2 stk. kalvesteaks
lidt olivenolie

Start med at røre rygeost, skyr/A38, finthakket purløg og

persille (gem lidt af persillen til kartoflerne) og

smag den til med citron, salt og peber

Skrub kartoflerne og kog dem møre
skær spidskålen i kvarte, kom dem i en gryde,

giv dem et drys salt og et dryp rapsolie.
Overhæld det med kogende vand, kog op i ca. 5 – 8 min., og

læg kålen til afdrypning på et klæde

Dup kålen tør og pensl skærefladerne med olivenolie

læg kålen til afdrypning på et klæde

Dup kålen tør og pensl skærefladerne med olivenolie

grill kødet og spidskålen let på skærefladerne

Anret kødet med kål, creme og kartofler, med persille

drys, ved siden af.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecrem
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter

Previous Post: « Kødpie af rester
Next Post: Kylling á la Pierrette »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme