En af de bedste opskrifter fra det smagfulde, kinesiske køkken.
Kinesisk rejesuppe som smager pragtfuldt og er fyldt med sunde,
få nærende ingredienser, som kan købes i ethvert supermarked.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
1 stk. løg, stort
2 spsk. Karry
1 spsk. Smør
1 spsk. Olie
1 fed hvidløg
½ liter hønsebouillon
1 ds. Ferskner, der skal bruges 3 halve ferskner, resten kan fryses
1 ds. Tomater, hakkede
2½ dl. Piskefløde
200g rejer/hummerhaler
Tilbehør:
Flûtes
Start med at pille og hakke løget fint
steg det i fedtstoffet, tilsæt karry og lad det stege med
pres hvidløget i
tilsæt bouillonen sammen med saften fra fersknerne
tilsæt de hakkede tomaterne, lad det koge ca. 15 min.
hæld fløden i, og lad suppen koge igennem.
smag til med salt og peber, skær fersknerne i små terninger
tilsæt dem sammen med rejerne/hummerhalerne og
varm det netop igennem. Nu må rejerne ikke koge mere
så bliver de seje
serveres med lune flûtes til.
Dagens tallerken, Kinesisk rejesuppe med ferskner og flüte
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar