• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Italiensk hverdagssuppe med revet ost og flûtes

14. marts 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Den mest berømte italienske suppe Minestrone er meget tyk og er
forberedt primært fra grøntsager, men den bliver lavet anderledes
i hver familie – den varier endog meget ofte efter den aktuelle sæson
og tilgængeligheden af de friske råvarer. Denne suppe er også baseret
på grøntsager, men ikke så fyldig som Minestrone, en nem og hurtig
hverdagssuppe.  
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(3 – 4 pers.)  
2 stk. løg, mellemstore
2 stk. porre
2 stk. gulerødder
2 stk. persillerødder
3 spsk. Olivenolie
1 liter bouillon, grøntsag eller (hønsebouillon)
1 tsk. basilikum, tørret
¼ tsk. peber, hvid
100 g spaghetti
1 dl. Tomatpuré
1 dl. Fløde
2 stk. tomater,
friske Revet ost (parmesan)
Start med at pille løgene og skær dem i tynde skiver

Porrerne renses og skæres i skiver, lidt tykkere end løgskiverne
Gulerødderne, persillerødder skrælles og skæres i tynde skiver
Løg, gulerødder, persillerødder og porrer svitses i olie til de er gyldne

Tilsæt bouillon og krydderierne

Osten rives og spaghettien knækkes i mindre stykker, spaghettien
tilsættes gryden

Koger i 12 min.   Smages til med tomatpuré og fløde  
Tomaterne skæres i både og suppen pyntes af med dem.  
Serveres med revet ost, hvidløgsflüte og en god Italiens rødvin  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken. Italiensk hverdagssuppe med revet ost, tomater
og flûtes, velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Suppe Tags: Italiensk hverdagssuppe med revet ost og flûtes

Previous Post: « Sprængt Oksebryst med stuvet spidskål
Next Post: Osmansk gryderet »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme