Den mest berømte italienske suppe Minestrone er meget tyk og er
forberedt primært fra grøntsager, men den bliver lavet anderledes
i hver familie – den varier endog meget ofte efter den aktuelle sæson
og tilgængeligheden af de friske råvarer. Denne suppe er også baseret
på grøntsager, men ikke så fyldig som Minestrone, en nem og hurtig
hverdagssuppe.
Køkkenet kalder.
Ingredienser:(3 – 4 pers.)
2 stk. løg, mellemstore
2 stk. porre
2 stk. gulerødder
2 stk. persillerødder
3 spsk. Olivenolie
1 liter bouillon, grøntsag eller (hønsebouillon)
1 tsk. basilikum, tørret
¼ tsk. peber, hvid
100 g spaghetti
1 dl. Tomatpuré
1 dl. Fløde
2 stk. tomater,
friske Revet ost (parmesan)
Start med at pille løgene og skær dem i tynde skiver
Porrerne renses og skæres i skiver, lidt tykkere end løgskiverne
Gulerødderne, persillerødder skrælles og skæres i tynde skiver
Løg, gulerødder, persillerødder og porrer svitses i olie til de er gyldne
Tilsæt bouillon og krydderierne
Osten rives og spaghettien knækkes i mindre stykker, spaghettien
tilsættes gryden
Koger i 12 min. Smages til med tomatpuré og fløde
Tomaterne skæres i både og suppen pyntes af med dem.
Serveres med revet ost, hvidløgsflüte og en god Italiens rødvin
Det er tid til servering.
Dagens tallerken. Italiensk hverdagssuppe med revet ost, tomater
og flûtes, velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar