Indisk mad har virkelig fundet plads i det dansk køkken, og med
god grund. Med opskriften kan du selv lave favoritretter ved at udskifte
kylling med oksekød eller svinekød.
Hvad enten man vælger det ene eller det andet, så har det en vidunderlig
smag af østens mysterier.
Køkkenet kalder
Ingredienser:(2 pers.)
300 g kyllingefilét
1½ tsk. Karry
Salt og peber
1 spsk. Olie
250 g champignon
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2 dl. Hønsebouillon
1 dl. Fløde
1 spsk. Maizena
2 stk. forårsløg
2 spsk. Cashewnødder
150g brune ris
Risene koges efter anvisning på pakken
Snit svampene i skiver (nemmest på æggedeleren)
Skær kyllingefiléterne i strimler
Vend strimlerne i en blanding af karry, salt og peber (pas på med saltet)
Brun kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie
Tilsæt de snittede svampe, steg under omrøring i ca. 3 – 4 min.
Tilsæt presset hvidløg, revet ingefær og bouillon
Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med maizena
Lad retten simre et par min.
Tilsæt fintsnittede forårsløg og groft hakkede nødder
Server med kogte ris og mango chutney
Det er tid til servering.
Dagens tallerken. Indisk kyllingefilét med brune ris, champignon og
mango chutney, Velbekomme.
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar