• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Hotwings i det grønne

4. november 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

En nem ret til en dag hvor det skal gå lidt hurtigt. En pose dybfrossen
kyllingevinger (hotwing), lidt spinat og kartofler, så er det overstået,
i ovnen hvor det passer sig selv, nemmere kan det ikke blive.  
Så vi går i køkkenet

Ingredienser.:(2 pers)  
300 g Kylling hotwings, frost
400 g kartofler, store til mos
250 g Spinat, frisk
1 spsk. Smør
Salt
Start med kartoflerne  
Vask, skyl og skræl dem, skær dem ud i grove stykker

Kog dem møre i vand UDEN SALT ca. 20 min  
Hak spinaten groft

Gem kogevandet fra kartoflerne  
Mos kartoflerne og bland dem med hakket spinat  
Tilsæt smør og juster med kogevandet fra kartoflerne

Smag til med salt   
Hæld mosen op i et ovnfast fad og bred mosen ud  

Læg hotwings oven på mosen  
Sæt fadet i ovnen 200 gr i  ca. 30 min  
Og retten er klar til servering.

Dagens tallerken, Hotwings med grøn kartoffelmos,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Hotwings i det grønne

Previous Post: « Ovnstegt kyllinglår med bagte kartofler og råkostsalat
Next Post: Foreller ovn dampede med grøntsager og sprøde karrykartofler. »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme