![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_1991k689.jpg)
I denne ret rydder vi op i køleskab og fryser, her er det meningen, at vi
bruger rester fra kamsteg, nakkesteg eller svinekoteletter. En smagfuld
ret og meget SU – venlig og så kun en gryde,
vi skal i gang.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_1989k689.jpg)
Ingredienser.:(3 – 4 pers)
400 g pastinak
1 stykke steg fra en anden dag
7 dl bouillon, svine/grøntsags/kyllingebouillon
3 stk løg, skåret i fine tern
3 dl perlerug
2 spsk olivenolie eller rapsolie
1 tsk salt
peber, friskkværnet
1 spsk æblecidereddike
1 dusk persille (pynt)
rugbrød,
rødbeder og sennep (tilbehør)
Pil løgene og hak dem, skræl pastinakkerne og skær dem i firkanter.
Kom olien i en gryde og svits løgene ved middelvarme til de er bløde,
men ikke har taget farve.
Tilsæt pastinak og steg videre et par min.
Kom perlerugen i og tilsæt bouillonen og lad det simre i ca 30 min
Prøv om perlerugen er mør, ellers giv det lidt mere tid.
Skær kødet ud i mundrette stykker og kom det i gryden, så det bliver varmet igennem
Smag til med salt, peber og æblecidereddike.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_1990k689.jpg)
Server med et drys hakket persille, rugbrød, rødbede og sennep.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_1991k689.jpg)
Dagens tallerken, Steg med perlebyg, rugbrød, rødbede og sennep,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar