• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Grillpølser med kartoffelsalat og blomkålspesto

26. juni 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

Jeg elsker blomkål og jeg elsker kold kartoffelsalat til min grillmad.  
Men der er nu ikke noget som en god pesto til en grøntsagssalat med
masser af smag.  

Denne blomkålspesto er lynhurtig at lave, indeholder kun få ingredienser
og med en god smag fra krydderierne, og det hele passer fantastisk godt
til en grillpølse.  

Pesto er en italiensk sauce lavet af et mix af friske krydderurter,
pinjekerner, nødder, mandler, ost og den undværlige olivenolie.
En god pesto klæder enhver god salat.
Vi må i køkkenet.

Ingredienser.:(4 pers)  
½ stk. blomkål
1 lille bundt løvstikke
1-2 stk. hvidløg
1 lille bundt basilikum
50 g parmesanost
25 g mandler
1 dl. Olivenolie
Salt og peber
1 kg små kartofler
1 bakke cherrytomater eller alm. Tomater skåret i små stykker
½ agurk/squash eller grønne asparges
1 stk. hjertesalat
6 – 8 stk. grillpølser
Del blomkål i små buketter og kom dem i en foodprocessor  
Tilsæt løvstikke, presset hvidløg, parmesanost og mandler  
Kør mens der tilsættes olie, lidt ad gangen

Kør til en grov pestolignende konsistens  
Smag til med salt og peber  
Kog kartoflerne lige netop møre ca. 15 min. Og afkøl dem  
Skær kartoflerne i kvarte, skær tomaterne i kvarte

Flæk squash/agurken og fjern kernerne  
Skær squash/agurken i tern  
Skyld salaten og skær den i strimler

Vend kartoflerne med blomkålspesto, tomater, squash/agurk og salat  
Grill eller steg pølserne.

Tid til servering af grillpølser og kartoffelsalat

Dagens tallerken, Grillpølser med kartoffelsalat og blomkålspesto,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter Tags: Grillpølser med kartoffelsalat og blomkålspesto

Previous Post: « Vandermint – Hollænderkage
Next Post: Lammekrone med timian med flødekartofler/spinat og gratineret med ost »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme