En let og hurtig sommerret på grillen som kan nydes med et godt glas vin.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
100g røgeost
100g skyr/A38
1 bundt Purløg
1 bundt Persille
lidt citronsaft
salt og peber
400g kartofler, små
1 stk. spidskål
lidt rapsolie
2 stk. kalvesteaks
lidt olivenolie
Start med at røre rygeost, skyr/A38, finthakket purløg og
persille (gem lidt af persillen til kartoflerne) og
smag den til med citron, salt og peber
Skrub kartoflerne og kog dem møre
skær spidskålen i kvarte, kom dem i en gryde,
giv dem et drys salt og et dryp rapsolie.
Overhæld det med kogende vand, kog op i ca. 5 – 8 min., og
læg kålen til afdrypning på et klæde
Dup kålen tør og pensl skærefladerne med olivenolie
læg kålen til afdrypning på et klæde
Dup kålen tør og pensl skærefladerne med olivenolie
grill kødet og spidskålen let på skærefladerne
Anret kødet med kål, creme og kartofler, med persille
drys, ved siden af.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecrem
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar