• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Chokoladekage

11. august 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Den ultimative sunde chokoladekage, som kan snyde enhver, bagt uden
mel og sukker. Kagen sødes med dadler og melet er udskiftet med mandler,
som gør den virkelig lækker.  

Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor eller blender og dejen
hældes i en form.  Bages i ovnen ved 180 gr. – Færdig, nemmere kan det
ikke være og så smager den fantastisk.  
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(1 kage 6 – 8 pers.)  
6 stk. æg
200 g mandler
250 g dadler, uden sten
2 spsk. Kakaopulver
2 stk. bananer, uden skræl
Fintrevet skal af en økologisk appelsin
½ tsk. vanilje extrakt
½ dl. Olie
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
½ tsk. salt
Smør til springformen ø 24 cm.
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor/blender

Og giv det en ordentlig tur, så du får en glat, lidt grynet dej

Kom dejen i en smurt springform

Bag kagen i ovnen ved 175 gr i ca 40 – 45 min.  
Tag kagen ud af ovnen, lad den køle af på en rist.

Det er tid til smagning.

Dagens kage, Chokoladekage til kaffen, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Bagværk Tags: Chokoladekage

Previous Post: « Wok kylling i sursød sovs
Next Post: Wok med oksekød og grøntsager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme