I dag kigger vi lidt på skinkeschnitzelen og vejret, skal vi tilberede
den på grillen eller på grillpanden i køkkenet, sådan er jo den danske
sommer. Skinkeschnitzelen er en lidt overset udskæring, sandsynligvis
fordi den er vanskelig i tilberedningen.
Får schnitzelen for meget varme bliver den tør og kedelig, får den
for lidt varme og bliver rå i midten, kan vi komme ud i store
vanskeligheder. Det er vanskeligt at sætte tid på hvor lang tid
schnitzelen skal stege, alt efter hvor tyk den er, men gennemstegt
uden at være pint, men saftig og lækker i midten.
Nu skal denne schnitzel marineres som også mørner kødet, så den
skal ikke have så meget varme for at blive mør.
Vi kigger på sagerne.
Ingredienser.:(2 – 3 pers)
600 g skinkeschnitzler
70 g tomatpuré, koncentreret
1 spsk. engelsk sauce
1 spsk. farin
2 spsk. BBQ krydderi
Lidt olie til stegning
1 brev Sommer Dressing mix, knorr
2 dl. Creme fraice
1 stk. blomkålshoved
Salt og peber
Lidt purløg, klippet til pynt
Start med at røre marinaden sammen
Tomatpuré, engelsk sauce, farin, BBQ krydderi, salt og peber
Røres sammen i en skål
Pensles på skinkeschnitzlerne
Stilles på køl til de skal bruges, gerne 1 – 2 timer
Rør sommer dressing mix med creme fraiche i en stor skål
Del blomkål i små, fine buketter og vend dem i dressingen
Steg schnitzlerne på grillen eller en grill pande en almindelig
pande kan også bruges
Ca. 2 – 3 min på hver side, men prøv dig frem
Lægges på et serveringsfad og hviler i ca. 4 – 5 min
Serveres med blomkålssalaten pyntet med klippe purløg og
et godt stykke brød
Så er det tid til servering
Dagens tallerken, Barbecueschnitzler med blomkål og brød,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar