• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Appelsin Glaceret kylling

25. juli 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

Kylling og ris kan laves på mange måder. Her er vi i det Asiatiske køkken
med en spændende opskrift med mange forskellige smage. Vi steger kylling,
glaserer dem med en lækker sauce med sød chili, soyasauce, sesamfrø og
appelsin. Vi serverer kylling og appelsinstykker med løse-ris.

Ingredienser: (4 pers.)
4-500g kyllingebryst
2 stk. appelsin
1½ dl. Bouillon
1½ spsk. Brun farin
2 stk. hvidløg, revet
1 spsk. Chilie, sød
1 spsk. Soyasauce

Tilbehør:
Ris hvide eller nudler
evt. stegte broccoli og gulerødder

Start med at varme ovnen op til 180gr.

del brystkødet i mindre stykker.
varm en pande med lidt olie ved middelhøj varme og brun

kyllingen et par minutter. Tag den herefter af panden
i en lille skål blandes revet hvidløg, chili, ingefær og saften fra appelsinen

samme med soya, brun farin og bouillon, riv 2 tsk. Appelsinskal i blandingen.
Hæld massen på panden, når kyllingen er taget af og lad det reducere med
en tredjedel efter 5-6 min.

tilsæt igen kyllingestykkerne til panden, rør rundt i saucen og sæt den i ovnen
i 12 – 14 min, hvor du løbende rør rundt i saucen og som dækker kylling stykkerne
når kyllingestykkerne er tilberedt, tages de op fra panden igen – panden tages

ud af ovnen og sættes på komfuret med god varme. Saucen alene reduceres
yderligere, indtil den er tyknet og helt sirupsagtig. Den vendes sammen med
kyllingestykkerne til sidst og serveres med løse ris eller nudler.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Appelsin glaceret kylling med brune ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Citronfromage med flødeskumstoppe og frysetørrede hindbær
Next Post: Koreansk Wok ret med soyasauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme