Æggesalat har mange år på bagen, men vi fremhæver den stadig
den dag i dag. En æggeret eller en let salat med æg er en god
indledning til en middag, den kan tilberedes i forvejen, og de
allerfleste kan lide æg, på den ene eller anden måde.
Vi går i køkkenet
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. æg
1 bundt purløg
2 kviste dild
1 stk. forårsløg
1/4 tsk. karry
4 spsk. creme fraiche 18%
2 spsk. hjemmerørt mayonnaise
1 stk. citron
salt og peber
Brød
Kog æggene hårdt, ni minutter
lad dem køle af, og skær dem fint
Kan gøres på æggedeleren, på langs og på tværs
Og på højkant
Æg skåret i småstykker på æggedeleren
Skyl purløg og dild
skyl og rens forårsløget
pak purløg, dild og forårsløg ind i køkkenrulle, så det suger væden
Skær de to slags løg meget fint
rør creme fraichen med hjemmerørt mayonnaise
tilsæt de to slags løg, karry og æg
Smag til med citron, salt og peber
Anret evt. på ristet brød, der er afkølet lidt
klar til servering
Dagens tallerken, Æggesalat på ristet brød med tomat og purløg,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar