
Nudler eller asiatiske nudler er tynde tørre eller friske pastatråde.
Fordi de er tynde, har de kortere kogetid end spaghetti;
typisk 2-3 minutter. Nem og hurtig ret til en dag hvor det skal gå
hurtigt, og en meget velsmagende ret.
køkkenet kalder

Ingredienser:
1 stk. løg,
1 stk. tomat
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. timian
salt og peber
2 pl. Nudler
4 stk. æg
2 spsk. flydende fedtstof
1 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgssalt
120g ost, revet
Start med at pille og hakke løget

skær tomaten i skiver og derefter i tern

tomater og løg svitses på panden med olie i 5 min.

timian og tomatpuré, salt og peber tilsættes
sammen med lidt varmt vand.

nudlerne brækkes og knuses over tomater og løg

på panden jævnt fordelt over hele panden

tilsæt evt. mere vand og steger nu i 2 – 3 min.
4 stk. æg slås ud i en skål og piskes let sammen
tilsæt paprika, hvidløgssalt og pisk det godt sammen
blandingen hældes over panden med nudlerne

den revet ost drysses over hele panden og steger
i 2 – 3 min. trækkes fra varmen.
det er tid til servering med et godt stykke brød.

Dagens tallerken, Æggekage med nudler og brydebrød, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar