![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0969k-56-8-969.jpg)
Grøden kan spises som morgenmad med friske frugter på,
som dessert eller som hovedmåltidet,
meget mættende.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0961k-56-8-961.jpg)
Ingredienser: (3 – 4 pers.)
100g perlebyg
1 liter sødmælk
2 spsk. Sukker
Et nip salt
Friske frugter f.eks. mango, dragefrugt, rosiner og granatæble
Start med at komme perlebyg, sødmælk, sukker og salt i en gryde
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0962k-56-8-962.jpg)
Kog det i ca. 75 min. under let omrøring,
til det bliver en cremet grød
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0966k-56-8-966-1.jpg)
Klargør frugterne
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0964k-56-8-964.jpg)
Skræl frugterne og skær dem i skiver eller tern
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0965k-56-8-965.jpg)
Lægges oven på grøden, drys evt. med kanelsukker.
Klar til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0970k-56-8-970.jpg)
Dagens tallerken, Varm perlegrød med eksotiske frugt,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar