• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Varm perlegrød med eksotisk frugt

7. januar 2020 by John Frøslev 5 kommentarer

Grøden kan spises som morgenmad med friske frugter på,
som dessert eller som hovedmåltidet,
meget mættende.

Ingredienser: (3 – 4 pers.)
100g perlebyg
1 liter sødmælk
2 spsk. Sukker
Et nip salt
Friske frugter f.eks. mango, dragefrugt, rosiner og granatæble

Start med at komme perlebyg, sødmælk, sukker og salt i en gryde

Kog det i ca. 75 min. under let omrøring,
til det bliver en cremet grød

Klargør frugterne

Skræl frugterne og skær dem i skiver eller tern

Lægges oven på grøden, drys evt. med kanelsukker.
Klar til servering.

Dagens tallerken, Varm perlegrød med eksotiske frugt,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grød

Previous Post: « Gæstemiddag “Nytår 2019”
Next Post: Chokoladesuppe med tvebakker »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme