Nem og hurtig kyllingesuppe som smager helt fantastisk, lige til sådan
en varm/halvkølig forårsdag.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
350 g kyllinglår
1,5 liter vand
2 stk. løg
fritureolie til stegning
1 gulerod
2-3 kartofler efter 3 minutter tilsæt
2 spsk pasta
2 stk. sorte peberkorn
3 stk. laurbærblade
100g ærter, frosne
1 stk. æg
salt
Start med at dele lår fra overlåret og læg det i en gryde
tilsæt 1,5 liter vand, varm op til kogepunktet og fjern skum, kog i ca. 20min.
tages op og lægges til side
hak 2 stk. løg, groft,
svits dem på en varm pande med lidt olie, til de er klare
Riv 1 gulerod på den grove sider af rivejernet,
svits dem sammen med løg
tilsæt 1 skefuld bouillon til løg/gulerødder på panden
kartoflerne skæres ud i mindre stykke og tilsættes til kyllinge bouillonen, koges
knap møre i bouillonen, efter ca. 3 min. Tilsættes 2 spsk. pasta f. eks. Skruer
tilsæt et par sorte peberkorn og 3 stk. laurbærblade
tilsæt ærter, pisk ægget lidt sammen og hæld det i suppen under omrøring
smat til med salt og evt. peber, pil kødet fra kyllingebenene og skær det
i mindre stykker, tilsæt det til suppen, og varm den godt igennem.
klar til servering.
Dagens tallerken, Tyrkisk kyllingesuppe med flüte, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar