
Det her er én af de bedste kager til kaffen, hvis du spørger mig.
Den lækre trøffelmasse, som er omkranset af marcipan og dyppet i mørk chokolade.
Det er bare en sikker vinder.
skal du bruge kagen til en anledning, kan du farve marcipanen i den ønsket farve.
køkkenet kalder

Ingredienser: (20 stk.)
400g kagerester
100g marcipan
3 – 4 spsk. kakao
3 – 4 spsk. marmelade, (hyben)
1 – 2 spsk. romessens
Overtræk:
300g marcipan
25g glukosesirup
90g flormelis
70g mørk chokolade
Start med at blende kageresterne i en foodprocessor
til en fin smuldrede krumme

tilsæt revet marcipan, kakao, marmelade og romessens

og rør det godt sammen til en fastmasse

Sæt dejen på køl til den har sat sig
del dejen i 4 lige store stykker og tril dem til lange pølser
(jeg bruger en rullemåtte til sushi beklædt med film)
rul dem ind i pergamentpapir

ca. 3 cm i diameter, læg dem på køl igen

Rør alle ingredienserne godt sammen til overtrækket

del marcipanen i 4 stykker og rul den tyndt ud.

Pak dej rullerne ind i hvert sit stykke marcipan og rul det stramt omkring rullerne

skær træstammerne i mindre stykker, ca. 5 cm. i længden, husk at tørre
kniven af efter hvert snit
Smelt chokoladen og dyp enderne af træstammerne

i den smeltede chokolade og læg dem på en lille forhøjning

til chokoladen har sat sig.
Opbevares i en tætsluttende dåse og gerne på køl for at
forlænge holdbarheden, men det er sjælden nødvendigt
for der er ikke flere tilbage.
klar til servering.

Dagens slik, Hjemmelavet Træstammer, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar