![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0134k-56-13-134.jpg)
Det her er én af de bedste kager til kaffen, hvis du spørger mig.
Den lækre trøffelmasse, som er omkranset af marcipan og dyppet i mørk chokolade.
Det er bare en sikker vinder.
skal du bruge kagen til en anledning, kan du farve marcipanen i den ønsket farve.
køkkenet kalder
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0120k-56-13-120.jpg)
Ingredienser: (20 stk.)
400g kagerester
100g marcipan
3 – 4 spsk. kakao
3 – 4 spsk. marmelade, (hyben)
1 – 2 spsk. romessens
Overtræk:
300g marcipan
25g glukosesirup
90g flormelis
70g mørk chokolade
Start med at blende kageresterne i en foodprocessor
til en fin smuldrede krumme
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0121k-56-13-121.jpg)
tilsæt revet marcipan, kakao, marmelade og romessens
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0123k-56-13-123.jpg)
og rør det godt sammen til en fastmasse
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0124k-56-13-124.jpg)
Sæt dejen på køl til den har sat sig
del dejen i 4 lige store stykker og tril dem til lange pølser
(jeg bruger en rullemåtte til sushi beklædt med film)
rul dem ind i pergamentpapir
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0125k-56-13-125.jpg)
ca. 3 cm i diameter, læg dem på køl igen
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0126k-56-13-126.jpg)
Rør alle ingredienserne godt sammen til overtrækket
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0128k-56-13-128.jpg)
del marcipanen i 4 stykker og rul den tyndt ud.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0129k-56-13-129.jpg)
Pak dej rullerne ind i hvert sit stykke marcipan og rul det stramt omkring rullerne
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0130k-56-13-130.jpg)
skær træstammerne i mindre stykker, ca. 5 cm. i længden, husk at tørre
kniven af efter hvert snit
Smelt chokoladen og dyp enderne af træstammerne
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0127k-56-13-127.jpg)
i den smeltede chokolade og læg dem på en lille forhøjning
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0132k-56-13-132.jpg)
til chokoladen har sat sig.
Opbevares i en tætsluttende dåse og gerne på køl for at
forlænge holdbarheden, men det er sjælden nødvendigt
for der er ikke flere tilbage.
klar til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2022/02/DSC_0135k-56-13-135.jpg)
Dagens slik, Hjemmelavet Træstammer, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar