Er der ikke det helt store overskud til frokost/aftensmad. Så er denne dejlige gratin
med torskerogn en nem og hurtig ret, som laves i micro-ovnen, og smager fantastisk
godt. En let og dejlig frokost/middagsret.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
1 ds. Torskerogn
1 stk. æg, stort
½ dl. Minimælk
1 stk. løg, lille og revet
1 bdt. Persille, hakket
½ spsk. Esdragonblade, finthakkede
peber
Tilbehør:
Ristet grovbrød / Flûtes
Citronbåde
Start med at mose torskerognen grundigt i en skål
pisk i en anden skål æg og mælk sammen med de
øvrige ingredienser og bland det godt sammen til
en jævn masse og hæld de i en glasform eller
ildfast fad, dæk skålen til.
Sæt den i mikroovnen fuld effekt i 5 min. og
dæmp så effekten til næste trin og bag videre
i ca. 5 min. til gratinen er fast
afkøl gratinen lidt og server den med citronbåde
og brød til.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Torskerognsgratin på groft brød, citronrytter og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar