En sund tallerken med en lækker kalvelever, men pas på med at stege den
tør, så bliver den hård og tør at spise, den må hellere være lidt for rød i
midten, så er den perfect
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
500g kalvelever i skiver
2 tsk. flydende fedtstof
Salt og peber
Et par kviste rosmarin
1 spsk. Balsamico mørk
400 g kartofler, kogte og pillede
2 tsk. flydende fedtstof
1 lille bundt persille
Salat gerne blandet
1 stk. appelsin
2-3 tsk. æbleeddike
6 stk. valnødder
Start med at skære levere i mindre stykker eller i stimler
Dup dem tør med køkkenrulle og krydr med salt og peber
Varm fedtstoffet på en pande til god varme
Brun leveren på begge sider i 2-3 min.
Tilsæt balsamico og lad det bruse op
Tilsæt rosmarin og steg færdig
2 – 3 min. ved middel varme
Vend leverstykkerne jævnligt
Skær kartoflerne i mindre stykker
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme
Steg kartoflerne gyldne, vend jævnligt
Krydr med salt og peber og evt. hakket krydderurter
Skyl salaten og del den i mundrette stykker
Skræl appelsinen og skær fileter af appelsinkødet
Hak valnødder groft
Dryp eddike over salaten og pynt med hakkede valnødder
Det er tid til servering
Dagens tallerken, Stegt kalvelever med salat og stegte kartofler
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar