En ægte original Italiensk opskrift på spaghetti med kødsovs
som smager langt væk af Italien, nem og så står den og passer sig selv.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
400g spaghetti
400g hakket oksekød
1 stk. løg, stort
salt og peber
1 tsk. sukker
olivenolie
1 dl. Hvidvin
1 ds. Hakkede tomater
revet parmesanost
Start med at lægge kødet i en gryde
hak løget og tilsæt det til gryden med kødet
tilsæt salt og peber samt olivenolie (gerne masser
af olie, en italiener vil bruge meget, og det smager
bedre) og tænd for varmen.
rør i gryden mindst i 20 min. til det er brunet godt
tilsæt hvidvin, lad vinen dampe af, og tilsæt tomater
og lad det simre i mindst en halv time, gerne længere
Jo længere det står og simrer, desto mørkere bliver det i farven
Kog pastaen ”al dente” i rigeligt saltet vand efter anvisning på
posen og hæld vandet fra
bland spaghettien med kødsovsen. Drys med reven parmesanost.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, spaghetti med kødsovs evt. med revet parmesanost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar