Denne klassiske italienske ret risotto med tomat og kylling
smager helt fantastisk
Et sikkert hit på middagsbordet, meget nem at tilberede.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ spsk. Olie
275g kyllingebryst i strimler
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. paprika
150g ris
1 ds. Tomater, hakkede
½ stk. broccoli hoved, i buketter
100g grønne ærter, frost
2-3 dl. Vand
Salt og peber
Start med at stege løg og hvidløg bløde i en gryde med olie
Tilsæt kødet og steg under omrøring et par min.
Tilsæt krydderier og ris, vend rundt og tilsæt tomater og vand
Rør rundt og giv det et opkog, skru ned for varmen, læg låg på
og lad retten simre til risene er møre ca. 15 min.
Broccoli buketter og grønne ærter tilsættes retten de sidste
3 – 5 min af kogetiden.
Tilsæt evt. mere vand undervejs, må ikke koge tør
Smag til med salt og peber
Server med friskhakket persille og brød
Det er tid til servering
Dagens tallerken,Risotto med kylling og hvidløgsflüte,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar