Rib-eye steak er et rigtig godt valg, hvis du skal lave en lækker
middag bestående af en god bøf med lækkert tilbehør. En Rib-eye
steak er næsten altid en garanti for en mør og lækker bøf.
Vi griber kniven og går i køkkenet.
Ingredienser:(2 pers)
2 stk. Rib-eye steak
4 stk. gulerødder
2 dl. Piskefløde
1 stk. citron, revet skal heraf
1 stilk af rosmarin
1 dusk persille
6 – 8 stk. kartofler
2 spsk. Dild, hakket
Salt og peber
Lidt smør/olie
Start med at skrælle gulerødderne
Skræl lange gulerodsbånd med tyndskrælleren
Sæt fløden over at simre i en lille gryde
Tilsæt revet citronskal, rosmarin, persille, salt og peber
Når den er tyknet til passende konsistens
Tilsæt gulerodsbåndene lad dem simre et par min.
De skal stadig være lidt sprøde
Lige før serveringen, vendes den friske dild i saucen
Opvarm lidt smør/olie på panden
Steg bøfferne ca. 2 – 3 min. På hver side
Krydr med salt og peber
Pak dem ind i stanniol og lad dem hvile ca. 10 min
Server bøfferne med de flødekogte gulerødder og kartofler.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Rib-eye steak med flødegulerødder og kartofler,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar