Med den lette adgang til gode grønsager, gode muligheder for opbevaring
på køl og danskernes stigende opmærksomhed på livsstilssygdomme, har
bevirket at salat er blevet en del af dagligdagen for mange danskere.
Køkkenet kalder.
Ingredienser:(6 – 8 pers.)
¼ – ½ rødkålshoved eller rød spidskål
½ grøn peberfrugt
100g grønne ærter
100g majs
½ bundt grønne asparges
Lidt grøn salat evt. iceberg
Dressing:
½ dl. Rapsolie med citron
½ dl. Æbleeddike
½ dl. Flydende honning
Salt og peber
Snit kål og salat fint
Skær asparges i mundrette stykker
Bland salat, kål, ærter, majs, grøn peber og asparges sammen
Rør ingredienser til dressingen
Hæld den over salaten og bland det godt
Skal nu trække i ca. ½ time
Klare til servering.
Rødkålsalat med vinaigrette, velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar