Denne Miso Ramen er fyldig og fyldt med umami smag. Denne færdig købte
originale japanske Ramen soup gør forskellen.
Jeg vil da også godt indrømme, at det er en kostbar ingrediens, men slår man
sig sammen med et par stykker mere, som har lyst til at smage den originale
ramen suppe så bliver omkostningerne noget mindre. Prisen er ca. 7.75 pr. portion
og 1 kg. Koster 155,00 kr. men det er alle pengene værd https://www.wakuwaku.dk
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
100g ramen soup
600g varmt vand
1 pk. Ramen nudler
2 stk. pak choy blade eller baby spinat
½ ds. bambusskud
2 stk. forårsløg
2 fed hvidløg
1 tsk. Paprika pasta (meget stærk)
50g champignon skåret i kvarte
2 stk. æg
1 spsk. Eddike
10g ingefær, friskrevet
1 spsk. Sukrin/sukker
1 spsk. Sesamfrø
1 spsk. Sesamolie
1 stk. peberfrugt, rød i strimler
1 håndfuld bønnespirer
1 stk. lime
2 skiver Nakkekam, marineret i soya (Chashu)
Start med at lægge kødet i soya, mindst i 2 timer, gerne mere
Del champignon i kvarte og skær forårsløgene ud i ringe
tag kødet op af lagen og steg det på en varm pande i ca.1 – 2 min på hver side
tag kødet af panden og vend hurtigt spinat, bambusskud og champignon på
panden i 1 -2 min. ved høj varm under omrøring
Varm lidt sesamolie op på panden og svits hvidløg, ingefær og løg
indtil de er blanke.
Sæt rigeligt vand over til ramen nudlerne
kog nudlerne ganske kort i det varme vand, de skal have bid, ca. 1½ min.
dræn nudlerne for vand og kom dem i en skål.
rist sesamfrøene på en varm pande
Varm 6 dl. Vand op til kogepunktet, tilsæt 100g Ramen soup,
tilsæt ½ – 1 tsk. Paprika pasta (meget stærk) og alt efter hvor stærk
man bryder sig om det, tilsæt 1 spsk. Sukker og pisk det godt
sammen, varm suppen igennem, den skal være skold hed
når den hældes over nudler og grøntsager.
Pocher æggene i næsten kogende vand, på det punkt hvor vande skælver,
tilsat 1 spsk. Eddike i ca. 3½ min. kan også serveres med halve kogte æg
Hæld den varme suppe over nudlerne i skålen/tallerkenen og top med
hakket forårsløg, spinat/pak choy blade, og ristede sesamfrø
skær kødet ud i tynde strimler og top skålen/tallerkenen med det
server med det samme.
Dagens tallerken, Ramen suppe med nakkekam, pocheret æg, brød og lime
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar