Vi har lige været en tur i Sverige, og hver eneste gang vi har
været i Sverige vil en af dagenes meny bestå af, pytt i panna,
en meget hurtig ret at tilberede, når man køber det på frost.
Pytt i panna er indbegrebet af Sverige og så smager det jo godt.
Vi drøner lige gennem køkkenet, og retten er færdig.
Ingredienser.:(2 pers)
350 g pytt i panna med oksekød
4 stk. æg
2 spsk. Smør/olie
Salt og peber
Rødbeder
Tomatketchup
Kinesisk soya
Kom 350 g pytt i panna i et ildfast fad og sæt det i mikroovnen
Eller tilbered retten på grillen
6 min på højeste effekt
Når halvdelen af tiden er gået røres der i fadet
Sæt en pande over varmen med 2 spsk. Smør/olie
Slå 4 stk. æg ud på panden og spejl dem ved svag varme
Retten er færdig og det er tid til at anrette.
Dagens tallerken, Pytt i panna med spejlæg og rødbeder,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar