Nu tager vi en tur til Vietnam og prøver at tilberede en pyton slange som
snack. En ret som jeg aldrig har prøvet at tilberede eller smagt, men vi
skal jo prøve noget nyt. Så vi går til den, og ser om det er første, og sidste
gang det bliver lavet. Med en kilo pris på 500 – 1000 kr er det i
den dyre ende.
Vi ser på det.
Ingredienser.:(ca. 8 – 10 stk)
1 pk pyton slange, ca. 200 g
3 spsk hvedemel
1 stk æg
4 – 5 spsk panko-rasp eller almindelig rasp
Olie til fritering
Start med at varme olie op til ca. 180 gr enten i en gryde eller i en fritøse
Skær slangen i passende mundrette stykker
Vend stykkerne i mel derefter æg som er pisket let sammen,
derefter i panko – rasp
Kom dem i frituren i 10 – 12 min
Så er der klar til servering.
Dagens snack, Pyton slange dobbelt paneret og friteret,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
PS. Det her en meget pikant smag lidt efter kylling, det
smager utroligt godt. Konsistensen er lidt gummiagtig i stil med
blæksprutte, men smagen fantastisk.
Skriv et svar