Fra den anden side af sundet, henter vi denne populære ret Svensk
pølseret. Er utrolig populær hos børn og mange andre, en nem og
hurtig ret at lave.
Vi går i køkkenet.
Ingredienser.:(4 pers.)
3 stk. løg, store
25 g smør
1½ spsk. Mel
½ tsk. Paprika, edelsuss
70 g tomatpure, koncentreret
3 dl. Vand
½ – 1 dl. Balsamico, rød
3 – 400 g Pølser
4 – 500 g Kartofler, kogte
Salt og peber
1 bdt. Purløg, frisk
Start med at pille løgene og hak dem fint
Skær pølserne i skrå skiver
Skær kartoflerne i mundrette stykker
Sæt en tykbundet gryde over varmen med fedtstoffet
Svits løgene til de er klare og gyldne
Tilsæt mel, paprika og tomatpure, rør det i løgene
Tilsæt vand, balsamico og sukker
Lad det koge op
Tilsæt kartofler og pølser
Bland det godt sammen
Smag til med salt og peber
Lad det simrer i ca. 5 min.
Drys lidt finthakket purløg over, lige før serveringen.
Det er tid til servering
Dagens tallerken, Svensk pølseret, velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar