Opskrift på pastasalat med creme fraiche dressing, grøntsager og kylling.
En mættende måltidssalat med pasta og kyllingebryst. Og som smager
helt forrygende
køkkenet kalder
Ingredienser (2 pers.)
180 g. creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. sød sennep
1 tsk. akaciehonning
1 tsk. citronsaft
salt og peber
200g pasta
½ stk. blomkål
150g ærter, frost
0,5 bundt frisk persille
0,5 bundt frisk dild eller tørret
Kyllingebryst:
450g kyllingebryst
2 spsk. raps- eller solsikkeolie
1 tsk. paprika
1 tsk. tørret oregano
salt/peber
Start med at skær blomkålen i små buketter.
Kog pasta efter pakkens anvisning. 1-2 minutter før det er færdigkogt, så
kommes blomkål og ærter ned i vandet og det koger med de sidste minutter
Hæld det hele fra i en si og lad det køle helt af.
Rør dressingen sammen og smag evt. til med mere sennep, alt efter hvor
kraftig en smag du vil have. Smag til med salt/peber også.
Snit persille og dild fint. Vend det i dressingen.
Vend til sidst pasta, blomkål og ærter i dressingen.
Rens kyllingebryst for eventuelle sener og urenheder. Vend det sammen
med olie og krydderier.
Steg det på pande eller grill det til det er gennemstegt.
Anret pastasalat i dybe skåle. Top med kylling skåret i skiver
klar til servering.
Dagens tallerken, Pastasalat med kylling og cremefraiche
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar