En nem og hurtig middagsret, er barbecue kyllingelår med en dertil hørende
pastasalat. Kyllingelårene er marineret og købt sådan.
(Fruens gevinst fra Banko spillet). En meget nem og hurtig ret,
som smager rigtig godt og ikke kræver så meget.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (3 – 4 pers.)
1 pk. Barbecue underlår ca. 700g
200g pastaskruer
75 g edamamebønner, frost
½ stk. spidskål eller icebergsalat, fintsnittet
¼ stk. blomkål, skåret i små buketter
1 stk. rødløg, finthakket eller 2 stk. tomater
3 stk. kartofler, kogte og i mundrette stykker
Dressing:
1½ dl. A38, 0,5% eller skier
1 spsk. Mayonnaise
1 tsk. Dijon Sennep
2 tsk. Honning
1 tsk. Paprika
1 spsk. Sød fransk sennep
peber og salt
Start med at komme kyllingelårene i et ildfast fad beklædt med bagepapir
stege kyllingelårene, i ovnen 175gr varmluft i ca.30 – 35min.
Skrab eller skræl kartoflerne, kog kartoflerne i let saltet vand,
tilsæt pastaen til kartoffelvandet, kog pastaen
i 9 – 11 min tilsæt en spsk olie til vandet.
tilsæt edamamebønnerne i det varme vand med pastaen når pastaen er kogt
hæld med det samme pasta og bønner op i en sigte og lad vandet dryppe af
Dressing:
rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag det til
tilsæt evt. flere krydderier efter smag
Rør pastaen sammen med de øvrige ingredienser til salaten, server
dressingen til sammen med evt. lune flüte og barbecue kyllingelår.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Pastasalat med Barbecue kyllingelår og dressing
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar