• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pastasalat med Barbecue kyllingelår og Dressing

27. juli 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En nem og hurtig middagsret, er barbecue kyllingelår med en dertil hørende
pastasalat. Kyllingelårene er marineret og købt sådan.
(Fruens gevinst fra Banko spillet). En meget nem og hurtig ret,
som smager rigtig godt og ikke kræver så meget.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (3 – 4 pers.)
1 pk. Barbecue underlår ca. 700g
200g pastaskruer
75 g edamamebønner, frost
½ stk. spidskål eller icebergsalat, fintsnittet
¼ stk. blomkål, skåret i små buketter
1 stk. rødløg, finthakket eller 2 stk. tomater
3 stk. kartofler, kogte og i mundrette stykker

Dressing:
1½ dl. A38, 0,5% eller skier
1 spsk. Mayonnaise
1 tsk. Dijon Sennep
2 tsk. Honning
1 tsk. Paprika
1 spsk. Sød fransk sennep
peber og salt

Start med at komme kyllingelårene i et ildfast fad beklædt med bagepapir

stege kyllingelårene, i ovnen 175gr varmluft i ca.30 – 35min.

Skrab eller skræl kartoflerne, kog kartoflerne i let saltet vand,
tilsæt pastaen til kartoffelvandet, kog pastaen

i 9 – 11 min tilsæt en spsk olie til vandet.
tilsæt edamamebønnerne i det varme vand med pastaen når pastaen er kogt

hæld med det samme pasta og bønner op i en sigte og lad vandet dryppe af
Dressing:
rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag det til

tilsæt evt. flere krydderier efter smag

Rør pastaen sammen med de øvrige ingredienser til salaten, server

dressingen til sammen med evt. lune flüte og barbecue kyllingelår.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Pastasalat med Barbecue kyllingelår og dressing
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Grillet lammekølle med ramsløgspesto, jordskokker, svampe og spinat
Next Post: Creme caramel af risengrød med appelsin file og figner »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme