• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pastafad med Caribisk koteletter og broccoli

30. august 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Pasta er et næringsmiddel fremstillet af mel og nogle kornsorter blandet med vand
eller æg. Ingredienserne æltes sammen, og pastaen formes i forskellige faconer og
koges. Den kan tørres inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan
ofte kun holde sig nogle dage i køleskab. 
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
500g broccoli, frisk eller frost
salt og peber
250g båndpasta
1 spsk. olie
125g ost, revet Gouda
30g smør
30g mel
3,5 dl. Bouillon
125g fløde
350g røget Caribisk kotelet eller hamburgryg

Start med at dele broccolien i buketter og sæt vand over i en gryde

kog broccoli i kogende saltet vand i ca. 3 – 4 min.

kog pasta i ca. 4 min.

skær koteletten ud i mundrette terninger

og steg dem i varm olie på en pande

hæld vandet fra broccoli og pasta, smelt fedtstof i en gryde og rør mel i
tilsæt bouillon og fløde, bring det i kog og smag til med salt og

peber. Rør halvdelen af osten i.

Kom det hele i et ildfast fad og drys resten af osten over retter

gratiner den i ovnen 220gr til osten har tage lidt farve.

klar til servering, gerne med et godt stykke brød.

Dagens tallerken, Pastafad med caribiske koteletter, broccoli og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Pizza

Previous Post: « Skaftkoteletter med sprøde hvidkålskartofler
Next Post: Aktuelle madplan for uge 36 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme