Pasta er et næringsmiddel fremstillet af mel og nogle kornsorter blandet med vand
eller æg. Ingredienserne æltes sammen, og pastaen formes i forskellige faconer og
koges. Den kan tørres inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan
ofte kun holde sig nogle dage i køleskab.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
500g broccoli, frisk eller frost
salt og peber
250g båndpasta
1 spsk. olie
125g ost, revet Gouda
30g smør
30g mel
3,5 dl. Bouillon
125g fløde
350g røget Caribisk kotelet eller hamburgryg
Start med at dele broccolien i buketter og sæt vand over i en gryde
kog broccoli i kogende saltet vand i ca. 3 – 4 min.
kog pasta i ca. 4 min.
skær koteletten ud i mundrette terninger
og steg dem i varm olie på en pande
hæld vandet fra broccoli og pasta, smelt fedtstof i en gryde og rør mel i
tilsæt bouillon og fløde, bring det i kog og smag til med salt og
peber. Rør halvdelen af osten i.
Kom det hele i et ildfast fad og drys resten af osten over retter
gratiner den i ovnen 220gr til osten har tage lidt farve.
klar til servering, gerne med et godt stykke brød.
Dagens tallerken, Pastafad med caribiske koteletter, broccoli og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar