• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pad Thai med rejer og nudler

27. juli 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Denne originale Pad Thai opskrift er let og nem, kan laves på 30 min.
det fine ved denne ret, er de friske ingredienser, nudler, rejer eller kylling
koriander, bønnespirer, peanuts og æg. Alt dette i en varm wok pande
med en lækker pad thai sauce.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
3 -400g rejer uden skal
100g nudler
2 spsk. peanuts, hakket groft
1 stk. rødløg, lille
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. palmesukker, knust
2 spsk. vand
2 tsk. tamarind paste
1 tsk. soyasauce, mørk
2 stk. æg
3 stk. forårsløg
1 håndfuld bønnespirer
lidt knuste chiliflager
1 stk. lime
olie til stegning

Start med at lægge nudlerne i blød ca. 10 min. i lunken vand
skær rødløg i tynde skiver
tilsæt olie til en varm wok pande og steg løgskiverne i ca. 2 – 3 min.

tilsæt rejer og steg dem ca. 1 min.
tilsæt nudlerne og vend ingredienserne et par gange
tilsæt palmesukker, fiskesauce, tamarind paste, en smule vand og
mørk soyasauce, flyt ingredienserne lidt op på siden

tilsæt æg, kan med fordel slås ud i en lille skål og piskes sammen
før de tilsættes wokken, undgå at æg blander sig med nudlerne.
tilsæt forårsløg og bønnespirer og steg yderligere i 1 – 2 min.

bland nu det hele sammen og anret din pad thai med peanuts,
lime, knust chili og evt. koriander
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Pad Thai med rejer og nudler
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter

Previous Post: « Jajangmyeon Koreansk sort bønnesauce med udon nudler
Next Post: Griseribben i landlig stil med kold kartoffelsalat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme