Denne originale Pad Thai opskrift er let og nem, kan laves på 30 min.
det fine ved denne ret, er de friske ingredienser, nudler, rejer eller kylling
koriander, bønnespirer, peanuts og æg. Alt dette i en varm wok pande
med en lækker pad thai sauce.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
3 -400g rejer uden skal
100g nudler
2 spsk. peanuts, hakket groft
1 stk. rødløg, lille
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. palmesukker, knust
2 spsk. vand
2 tsk. tamarind paste
1 tsk. soyasauce, mørk
2 stk. æg
3 stk. forårsløg
1 håndfuld bønnespirer
lidt knuste chiliflager
1 stk. lime
olie til stegning
Start med at lægge nudlerne i blød ca. 10 min. i lunken vand
skær rødløg i tynde skiver
tilsæt olie til en varm wok pande og steg løgskiverne i ca. 2 – 3 min.
tilsæt rejer og steg dem ca. 1 min.
tilsæt nudlerne og vend ingredienserne et par gange
tilsæt palmesukker, fiskesauce, tamarind paste, en smule vand og
mørk soyasauce, flyt ingredienserne lidt op på siden
tilsæt æg, kan med fordel slås ud i en lille skål og piskes sammen
før de tilsættes wokken, undgå at æg blander sig med nudlerne.
tilsæt forårsløg og bønnespirer og steg yderligere i 1 – 2 min.
bland nu det hele sammen og anret din pad thai med peanuts,
lime, knust chili og evt. koriander
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Pad Thai med rejer og nudler
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar