At gå på opdagelse i det asiatiske køkken, er som at gå på opdagelse i
Aladdins hule. Der er et væld af orientalske smagfulde, spændende og
sunde retter. I dag står den på orientalske koteletter.
Billig og hurtig ret, som smager rigtig dejligt. Skøn og lækker opskrift
på Orientalske koteletter med løse brune ris.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. nakkekoteletter, gerne lidt tykke
2 stk. løg i store tern
1 ds. Ananas i tern
1 stk. madæble
1 tsk. karry, eller efter behov
salt og peber
1 dl. fløde 38%
1 dl. mini mælk
lidt flydende fedtstof
Brun nakkekoteletterne i fedtstof med karry, på en varm pande
de skal ikke gennemsteges helt, læg koteletterne i et ildfast fad
skær æblet i tynde både, og ananas i små tern
svits løgterningerne i fedtstof og derefter æblebåde og
ananasstykkerne på panden og giv dem lidt karry
tilsæt ananasjuicen til panden, og lad det stå og simre lidt i 10min.
hæld fløde på blandingen og hæld det over koteletterne
sæt det i en 175gr. varm ovn i ca. 30 – 45 min
klar til servering med løse ris
Dagens tallerken, Orientalske Koteletter med brune ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar