En One pot ret, er en middagsret tilberedt i een gryde eller fad, og skulle jeg
anbefale en One pot gryde, så skulle det være denne, med kylling, ris og grøntsager.
Det hele tilberedes i den samme gryde og ved et trylleslag, så er der aftensmad.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. kyllingbryst
80g mozzarella
70g brune ris, rå
400g hakkede tomater
2 stk. æbler, små
5 stk. forårsløg
3 stk. tomater
1 stk. bouillon terning
2 dl. Vand
½ dl. Piskefløde
½ – 1 tsk. Vegeta
peber
Start med at sætte ovnen på 200gr varmluft, 220gr. alm. ovn
skær æbler, forårsløg og tomater i skiver
skær kyllingekødet i skiver eller tern og mozzarella i skiver
Læg ingredienserne i et ovnfast fad i følgende rækkefølge:
ris, æbler, forårsløg, kylling, hakkede tomater, mozzarella og
tomatskiver.
Opløs bouillonterning i kogende vand, tilsæt fløde, og hæld
blandingen rundt i kanten af fadet, krydr med Vegeta (salt) og peber.
sæt fadet i ovnen i ca. 40 – 45 min. til kyllingestykkerne er mør.
klar til servering
Dagens tallerken, One pot kylling med ris, æbler, ost og kuvertbrød
Velbekomme
Mange glade hilsner
John
Skriv et svar