Nuoc cham er en sauce fra det vietnamesiske køkken som næsten går igen i alle retter,
det er både salt, sødt, surt og krydret, et godt til mange forskellige retter, så lav et stort
glas og ha’ i køleskabet, det skal nok blive brugt.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (1 dl.)
½ stk. lime
1 spsk. Limesaft, presset
½ stk. chili, rød
1 fed hvidløg
2 spsk. Fiskesauce
2 spsk. Vand
2 spsk. Sukker
4 spsk. Ris vineddike
Start med at vaske limen og riv skallen
hak chilien fint, pil og knus hvidløget
bland alle ingredienserne og rør til sukkeret
bliver opløst.
lad trække før serveringen ca. 30 min.
opbevares tildækket i køleskab
klar til brug
Dagens Dip/sauce, Nuoc Cham sauce/marinade, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar