En nakkekotelet er en få cm tyk skive kød, der udskæres af
nakkefiléten, for det meste fra grisen
Asiatisk wokblanding varmet med lidt fløde, har en formidabel
smag og er et perfekt tilbehør til retten.
Køkkenet kalder.
Ingredienser:(2 pers.)
2 stk.nakkekoteletter a’ ca. 200g
1 spsk. olie
1 stk. courgette
1 tsk. salt
100 g feta ost
1 spsk. Cremefraiche 38%
1 – 2 tsk. timian
Peber
100 g pasta skruer
300 g Asiatisk wokblanding, frost
1 – 1½ dl. Fløde
Rids fedtkanten på koteletterne og dup dem tørre
Brun dem på en meget varm pande
Først fedtkanten og derefter 1 – 2 min. på hver side
Læg dem i et ovnfast fad, med lidt afstand imellem
Krydr med salt og peber
Riv courgetten groft, og drys med salt
Lad det trække i ca. 10 min.
Pres væden fra og bland courgetten med smuldret feta ost
Tilsæt cremefraiche, peber og timian
Fordel dette oven på koteletterne i et ret tykt lag
Sæt fadet midt i en 210 gr. varm oven
Steg til overfladen er let gylden
Pastaskruer koges a la dente i vand med lidt salt
Asiatisk wokblanding varmes op på en pande tilsat fløde
Hæld vandet fra pastaskruerne
Tilsæt dem til wokblandingen de sidste 2- 3 min.
Serveringsklar når fløden er tyknet lidt
Klar til servering
Dagens tallerken, Nakkekotelet med Feta-top og pasta, Asiatisk
wokblanding, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar