Nakkekoteletter er smagfulde og særdeles velegnede til grill og pandestegning.
Gnid kødet ind med grill- krydderi, som smager af porre, gulerod og champignon.
Stil dem på køl og Lad det trække, i 15 – 20 min
En lille dessert til måltidet kunne f.eks. være Kaffemousse med kaffesirup,
så har du et perfect måltid, der tager kegler.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. nakkekoteletter
½ spsk. Rosmarin, frisk
½ spsk. Olivenolie til stegning
1 stk. citron
Tilbehør:
Et stykke godt brød
Bønner i tomat:
½ stk. løg
1 spsk. Olivenolie til stegning
2 fed hvidløg
250g grønne bønner, frosne
2 stk. tomater eller 1 ds. Grofthakkede tomater
Salt og peber
Start med at lave bønner i tomat
Pil og hak løget, og svits det let i olie på en pande
Tilsæt bønnerne direkte fra frost, og lad dem svitse med lidt
Tilsæt finthakkede hvidløg, hakkede tomater, salt og peber
Lad retten simre på panden ved svag varme i ca. 10 min.
Krydr koteletterne med rosmarin
Brun dem i olie ca. 1 min. på hver side
Krydr med salt og peber, og steg koteletterne færdige ved middel varm
2 – 3 min. på hver side, dryp citronsaft over ved stegningen.
Klar til servering.
Dagens tallerken, Nakkekoteletter med rosmarin og bønner i tomat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Dessert, Kaffemousse med kaffesirup
Skriv et svar