• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mørbradschnitzel i BBQ sauce med salat og flüte

12. september 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

I dag beskæftiger vi os med svinemørbraden, som går for at være det
fineste stykke kød på grisen. En mørbrad er en muskel på indersiden af
rygsøjlen, meget fin i kødstrukturen og kræver ikke ret meget varme,
så kan den blive tør, hvis den får for meget varme.
Vi tænder op i grillen, sætter en til at holde øje med grillen,
og går i køkkenet.

Ingredienser.:(2 pers)  
1 stk. svinemørbrad
1 pk. Bacon, sliced
3 – 4 spsk. BBQsauce
Peber
Lidt icebergsalat
1 stk. gulerod, revet
40 g ærter
40 g majs
Start med at pudse mørbraden af, fri for hinder og sener  
Skær mørbraden over på midten og flæk begge stykker på langs

Bank stykkerne lidt flade med løs hånd  
Vikkel bacon skiver rund om mørbradschnitzelen  
Læg dem i et fad og smør BBQ sauce over  
Lad dem trække i ca. ½ time, vend et par gange undervejs  

Læg dem på den varme grill, direkte varme i 2 – 3 min på hver side

Træk dem til indirekte varme i ca. 10 – 12 min  
Tages af grillen og trækker i 4 – 5 min  
Skær salaten i strimler og riv guleroden på rivejernet ( ikke din svigermor)
Bland salaten, gulerod, ærter og majs
Drys med lidt salt  
Lav evt. en olie/eddike dressing og hæld over salaten  
Varm flutet på grillen  
Så er det tid til servering.  

Dagens tallerken, Mørbradschnitzel med BBQsauce, salat og flüte,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter Tags: Mørbradschnitzel i BBQ sauce med salat og flüte

Previous Post: « Rødtungefilét smørstegt med remoulade sauce
Next Post: Kalvefrikassé med blomkål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme