Mojo rojo er en krydret kold sauce, der stammer fra De Kanariske Øer.
som passer godt til grillet kød, kylling, fisk og grøntsager.
køkkenet kalder
Ingredienser: ( 6 pers.)
3 skiver hvidt brød, uden skorpe
2 spsk. Balsamico, rød
1 stk. æg
4 fed hvidløg
1½ tsk. kommen, hel
1½ spsk. Paprika
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. kørvel
¾ tsk. salt
2 dl. Olie, solsikke
2 spsk. Vand
Start med at skære brødet i tern, og kom det i en skål
Stænk med balsamico, lad det stå 2 – 3 min. så brødet
opsuger balsamicoen
Bland alt, bortset fra olie og vand i en blender, tilsæt
olien dråbevis, og kør til en tyk sauce
reguler konsistensen med vand
Klar til servering.
Dagens tallerken, Stegt mørksej med kartofler, gulerodssalat og mojorojo sauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar