Mørbradbøffer er en gammel klassiker indenfor kategorien “mormormad”.
Her dog tilsat en cremet fløde-tomatsauce og med bløde løg.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (3 – 4 pers.)
1 stk. svinemørbrad
1 spsk. olie
150g bacon, i tern
2 stk. Løg, store
300g champignon
1 stk. porre
1 ds. Hakkede tomater
1 dl. Hakket persille
1 tsk. Salt groft
Peber, friskkværnet
1 tsk. paprika
1 dl. Madlavningsfløde
50g revet ost
Start med at skære mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver
Brun dem i olien ved høj varme og læg dem i et ildfast fad
Skær løgene i tynde ringe og steg dem på panden fra mørbradbøfferne
Krydr med salt og peber og steg løgene
Til de er gyldne og bløde, tag dem af panden
Rist baconternene, skær porren i ringe og skær champignonerne i kvarte
Svits porre og champignoner sammen med baconen, til det får lidt farve
Tilsæt tomater, persille, salt og peber, og bring saucen i kog
Fordel de bløde løg over mørbradbøfferne
Rør fløden i, hæld saucen over mørbraden og drys med revet ost
Gratineres i ovnen ved 225gr i 20 min. og serveres med kartoffelsne
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce og
kartoffelsne. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar